Close Menu

Trouwen in de kas

ZAAI Kweek & Eet is nu ook een officiële trouwlocatie in Aalsmeer, met tal van mogelijkheden in en om de kas! Perfect gelegen onder de rook van Amsterdam met voldoende parkeergelegenheid. Ontdek alle mogelijkheden die deze unieke trouwlocatie te bieden heeft!

 

Waarom trouwen in de kas?

Dankzij het vele groen en de glazen kaswanden past deze locatie perfect bij de boho-festivalsfeer die de laatste tijd steeds populairder wordt. Natuurlijk kunnen jullie ook volledig je eigen draai geven aan de inrichting van de kas. Zo wordt het werkelijk jullie speciale dag. Verdere voordelen van deze trouwlocatie zijn:

  • Intieme setting met veel groen;
  • Prachtige foto’s vanwege de grote hoeveelheid licht dat naar binnen schijnt;
  • Een buitenbruiloft zonder de zorgen om de weersomstandigheden.
     

TROUWLOCATIE AALSMEER

Een intieme setting tijdens de ceremonie, dineren in en uit de kas, aankomst met boot bij de vele aanlegsteigers en feesten in onze industrieel ingerichte kas met overdekt terras! Wij denken graag out of the box met jullie mee over de mogelijkheden en de indeling van jullie trouwdag.
 

Catering van Mobile Street Food

Onze trouwe partner Mobile Street Food zorgt voor de nodige trek! Met een ruim assortiment aan foodtrucks, houtgestookte smokers, pizzaovens en andere ‘kekke’ karretjes zorgen zij voor een ongedwongen festivalsfeer op jullie bruiloft. Picknicktafels, prikverlichting en de houten wegwijspaaltjes maken jullie eetmoment compleet!

Neem contact met ons op als jullie op zoek zijn naar een unieke en creatieve locatie! Wij horen graag jullie wensen en kunnen met jullie meedenken gedurende het hele traject. Zo zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt voorafgaand en tijdens jullie bruiloft.(Feesten mogen wij hier tot 22:00 uur)

* Velden met een * zijn verplicht