Close Menu

Bedrijfs- en productpresentatie

Na maanden hard werken is het dan eindelijk zover. De introductie van jouw product staat voor de deur! Natuurlijk wil je dat jouw productpresentatie goed georganiseerd is. Je product moet op spectaculaire wijze getoond worden aan de wereld en er mag niks aan het toeval overgelaten worden. Organiseer daarom jou presentatie bij ZAAI Kweek & Eet!

Samen zorgen we ervoor dat jouw product de aandacht krijgt die het verdient! Onze kracht is het ontzorgen zodat jij jouw aandacht kunt richten op de presentatie en het effect op je doelgroep.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Met ons naastgelegen greenhouse kun je denken aan een BBQ contest, workshops of brainstormsessies. Een keer op een andere plek dan in de standaard grijze vergaderruimte of op saaie huurlocaties? Een unieke locatie waar jullie gegarandeerd inspiratie op zullen doen. De robuuste, industriĆ«le look gecombineerd met de groenrijke, landelijke omgeving doet wonderen voor het doorbreken van oude patronen en het bedenken van nieuwe, innovatieve oplossingen.

Onder de rook van Amsterdam en Schiphol
Voldoende parkeergelegeheid
Mogelijkheid tot overnachting op loopafstand
Flexibel en meedenkend
Betaalbaar


Diverse bedrijven gingen je voor:

Garden Gourmet
Santa Maria
Cor Millenaar
Levarht
Ons tweede thuis
KPMG
Schuberg Philis
Accenture

* Velden met een * zijn verplicht