Close Menu

Koningsnacht 2019 @ Zaai

18 april 2019

Koningsnacht 2019

Intussen vinden we het heel gewoon het Koningsdag te noemen in plaats van Koninginnedag, en ook het verschuiven van de datum van 30 naar 27 april is alleen nog maar verwarrend voor dat handjevol toeristen met een tien jaar oude reisgids. Ook de nacht ervoor, Koningsnacht, is intussen niet meer weg te denken uit de jaarlijkse Nederlandse feesten.

Het is weer bijna tijd om ons mooiste oranje uit de kast te trekken voor een van de gezelligste feesten van Nederland. Voor wie geen zin heeft om tijdens Koningsnacht met dit verraderlijke aprilweer in een drukke stad te staan, bieden we bij Zaai Kweek en Eet de perfecte oplossing. Een avondvullend programma vol entertainment en optredens, inclusief eten voor de hele avond.

Als er één ding is dat wij kunnen, dan is het wel lekker eten & ambiance met elkaar combineren!

 

De optredens

We hebben een gevarieerd avondprogramma aan optredens voor jullie klaarstaan tijdens Koningsnacht 2019.

De ontvangst van de avond is in handen van De Leuke Gasten. Dit professionele improvisatie duo uit Aalsmeer heeft direct de lachers op de hand met hun look-a-likes en typetjes. Als je ze zo op straat tegen zou komen zou je nooit weten dat Jeroen Dikkeboom en Ed Staring schuil gaan achter de kleurrijke personages die ze op de planken vertolken. Ze treden al 18 jaar op met hun succesvolle acts, en speciaal voor deze oer-Hollandse avond komen ze de gasten van Zaai Kweek en Eet voorzien van entertainment.

 

De muziek

Daarna is het door naar de muzikale optredens, want zowel zangeres Saskia Soulful als zanger Mark Fledderman komen optreden.

Saskia Soulful is een veelzijdige artiest met een passie voor muziek. Van soul tot dance classics tot Nederlandstalige nummers, Saskia is een echt podiumbeest. Ze neemt bezit van het podium en gaat net zo lang door tot ze iedereen aan het dansen en swingen heeft.

Mark Fledderman is een Nederlandstalige artiest die weet wat gezelligheid is. Je vindt hem op vele Hollandse avonden, Vinkefest en andere feestjes. Met zijn muziek krijgt hij iedere Nederlander in een koningsgezinde stemming.

 

De presentatie

De presentatie van de avond is in handen van Zwanenburger DJ Nicky Rijkerz. Uiteraard zal hij ook zelf optreden deze avond. Nicky Rijkerz is een sfeermaker en een graag geziene muzikale gast. Zelfs de allerlaatste zittenblijvers zullen bij zijn muziek overeind komen.

 

Het eten

Natuurlijk voorzien we je van heerlijk eten tijdens deze Koningsnacht: daar staan we om bekend! De hele avond lang zullen er verschillende, maaltijd vervangende gerechtjes worden geserveerd. Lekker eten, zonder dat het je belemmert bij het feest vieren. Wat kun je verwachten? Onder andere:

Taco shell met pulled brisket
Gegrilde mini ribbetjes
Mini Angus grillburger met home made BBQ sauce
Puntzakje roseval met truffelmayonaise
Curry gamba met zeewiersalade en limoenmayonaise
Geroosterd mini maiskolfje Mexican style

Voor een impressie van ons eten kun je altijd even door de menukaart bladeren. Maar pas op! Voor je het weet heb je die kaarten voor Koningsnacht 2019 gereserveerd via ons formulier.

 

Bekijk Koningsnacht 2019 @ Zaai in onze agenda voor alle informatie