Close Menu

Zaai op Recreatiepark Oosteinder

29 mei 2019


Zaai Kweek en Eet maakt deel uit van Recreatiepark Oosteinder, waar verschillende ondernemingen onderdak hebben gevonden en zorgen voor een ideaal samenwerkingsverband.
 

De kwekerij

De locatie van ons restaurant Zaai Kweek en Eet is een bijzondere: de voormalige kwekerij van de familie Jongkind. Deze omgeving inspireerde onze naam en de locatie bood ons een unieke gelegenheid. Door de bestaande kassen in gebruik te nemen konden we onze eigen groenten gaan verbouwen, zodat we altijd dagverse producten op tafel kunnen zetten. Deze eerlijke, duurzame manier van werken past bovendien helemaal bij de filosofie van Zaai Kweek en Eet.


 

Het restaurant

De locatie biedt genoeg ruimte voor beide bedrijven; ook het hoofdkwartier van onze grote broer Mobile Street Food is hier gevestigd. De HACCP ingerichte productieruimte met voldoende opslag, koeling en kantoorruimte is daardoor een heerlijke werkplek geworden. Ook dat zie je terug in Zaai Kweek en Eet. Met alles zo dicht bij de hand kunnen wij al onze liefde voor eten in het restaurant steken, en hoeven we geen enkele concessie te doen. Onze inrichting, het eten én ons enthousiasme is 100% authentiek!


 

De beleving

Omdat we nog ruimte hadden in onze kassen ontstond al snel het idee om een daarvan in te richten tot evenementenruimte. Deze multifunctionele kas is nu een must-see geworden met een robuuste, industriële uitstraling en lekker veel groen. Dat stimuleert tijdens een vergadering of bedrijfsborrel. Ook is het een zeer romantische en praktische omgeving voor een bruiloft. Wij hebben ons zelfs laten registreren als officiële trouwlocatie, zodat we volledig aan de wensen van onze bezoekers tegemoet kunnen komen.


 

Onze evenementen

Omdat we graag organiseren en bedrijvig zijn, zorgen we ervoor meer dan genoeg aan te kunnen bieden. Zo hebben we een maandelijkse, goed bezochte pubquiz met elke keer een ander culinair thema. Trivia en dineren, een betere combinatie is er bijna niet.

Of toch?

Zo kun je het tafelen bij Zaai Kweek en Eet ook combineren met een van de andere belevenissen op Recreatiepark Oosteinder. Wij kijken uit naar een zomer vol goed gevulde dagen en veel gezelligheid.


 

De zomer bij Zaai

Zaai Kweek en Eet biedt in samenwerking met Turf én SUP een exclusief arrangement. Eerst Real Life Gamen bij Turf, of lekker sportief het water op met SUP, en vervolgens genieten van een heerlijke maaltijd. Nog even naborrelen op ons zomerterras met een cocktail en de belevenissen van die dag doorspreken. Je zult niet meer weg willen gaan.


 

Wij hebben al veel zin in de zomer. Jullie ook?