Close Menu

Vernieuwde openingstijden

26 juni 2019

We hebben groot nieuws!


Het gaat goed met Zaai Kweek en Eet, en dat mag iedereen weten. Daarom vernieuwen we per 2 juli 2019 onze openingstijden, zodat gasten meer tijd hebben om te genieten van de heerlijke gezelligheid in ons restaurant en op het borrelterras.
 

Slow food & mood


Als een “slow food & mood” restaurant vinden we het belangrijk dat onze gasten genieten van het eten dat we aan hen presenteren. Daarom bereiden we het met zorg, en die extra liefde en aandacht zie je terug in onze filosofie. Goed eten kost tijd, zowel in de voorbereiding als in het nuttigen. Lekker tafelen, goede gesprekken en heerlijk eten om een all-round ervaring van je avondje uit te maken.

Je komt bij ons als je lekker rustig wilt genieten, omdat jij net als wij geen concessies wilt doen. 
 

Een extra dag


We merken ook dat steeds meer mensen doordeweeks genieten van een avondje uit eten. Lekker tafelen is een sociale en culinaire aangelegenheid, waar je in vele verschillende vormen van kunt genieten. Bijvoorbeeld met vrienden, of met collega’s na een lange werkdag. Met z’n tweeën, alleen of in een grote groep.

Met zoveel enthousiasme van jullie kant om ook doordeweeks te willen dineren, kunnen we niet anders dan aan de wensen van onze gasten te voldoen. Daarom gaan we een extra dag in de week open:
 

We zijn straks van dinsdag tot en met zaterdag geopend!

 

Lunch

Nederland is van nature geen land dat lekker lang tafelt tijdens de lunch, zoals ze dat wel doen in landen zoals Frankrijk, Spanje en Italië. Lunch is daar zelfs de belangrijkste maaltijd, waarvoor ze vaak in restaurants te vinden zijn. Dat past natuurlijk precies in de filosofie van Zaai: tijd om Nederland warm te laten lopen voor lunch.

Lunch is namelijk een goed moment van de dag om even te ontspannen, tijd voor jezelf te nemen, lekker te genieten en jezelf weer op te laden. Niks eetdip: revitaliserend lunchen! Een mooie reden om voortaan open te gaan voor deze belangrijke maaltijd, en dat doen we natuurlijk direct goed:
 

We zijn straks elke openingsdag vanaf 12:00 uur geopend voor de lunch!

 

Alvast kijken wat je straks kunt eten tijdens de lunch? Onze gloednieuwe lunchkaart vind je op de menu-pagina. Wij hopen je snel te mogen ontvangen bij Zaai Kweek en Eet!

Direct een tafel reserveren