Close Menu

Alle ruimte bij Zaai Kweek en Eet

24 juli 2019

Wij zijn meer dan alleen een restaurant. Bij ons kun je naast dineren ook lunchen, borrelen, zakelijk uit eten, vergaderen, trouwen en sporten (in samenwerking met onze partners SUP en Turf). Zaai Kweek en Eet is van alle markten thuis, en daarvoor hebben we verschillende ruimtes ingericht. Elk met hun eigen sfeer, zodat je helemaal in de stemming komt voor datgene wat je bij ons komt doen.
 

Het restaurant

Het belangrijkste is en blijft natuurlijk het restaurant, want ons heerlijke slow food & mood eten is het hart van Zaai Kweek en Eet. Genieten van je eten en de omgeving staat hier centraal. Zaai staat voor eerlijk eten, en daar hoort een robuuste uitstraling bij: wij staan immers sterk voor waar we in geloven.

Dat zie je terug in de warme combinatie van hout en staal. Stevig en recht door zee, maar ook warm en natuurlijk. Overal zijn retro decoraties te vinden, waardoor je direct dat gevoel van herkenning en thuiskomen krijgt. Dat is wat we willen bij Zaai, dat onze bezoekers binnen komen en niet meer weg willen. Lang tafelen, genieten van de gezelligheid, het eten en elkaar.
 


 

Het terras

Ons borrelterras viert de zomer! Heerlijk buiten loungen met een kleurrijke, smaakvolle cocktail: daar hoort de goede uitstraling bij. Daarom vind je op ons terras vrolijke kleuren en zachte kussens. Natuurlijk gecombineerd met onze stoere look, de warme houten tafels en de banken van pallets. Modern met dat vleugje retro, zodat iedereen zich al snel thuis zal voelen. Natuurlijk hebben we ook aan de sfeerverlichting gedacht, als je nog even wat langer wilt blijven zitten en napraten.
 


 

De kas

In onze kas kun je wel 101 dingen doen, en daar kan de ruimte dan ook zeker voor ingericht worden. Een zakelijke vergadering of juist een hippe bruiloft met food trucks? Onze kas is ideaal. Je kunt aan alle kanten genieten van het buitenleven, maar je zit toch veilig binnen voor geval er weer eens zo’n Nederlandse bui valt. Kou? Jij hebt er geen last van in onze kas.

De kas heeft dat fijne industriële, omdat het daar oorspronkelijk ook voor werd gebruikt. Onze andere kassen vervullen nog steeds hun traditionele rol, daar verbouwen we onze eigen groenten en kruiden voor dagverse ingrediënten in onze gerechten. Van deze kas wilden we echter ook onze gasten laten genieten. Overal wordt de natuur naar binnen gebracht, van de enorme stapel hout naast de kachel tot de plantjes die overal staan en hangen. Voor natuurliefhebbers, en iedereen die graag een unieke, inspiratievolle omgeving om zich heen wil hebben.
 


 

Beleef het bij Zaai Kweek en Eet

Hoewel er prachtige foto’s worden gemaakt van ons interieur en exterieur, vinden we dat niets opweegt tegen het met eigen ogen zien. We nodigen je daarom van harte uit te genieten van de vele ruimtes die Zaai Kweek en Eet te bieden heeft. Reserveer direct of neem contact op als je eerst nog iets wilt vragen (bijvoorbeeld over onze vernieuwde openingstijden).