Close Menu

End of Summer Festival

21 augustus 2019

Wil je het laatste weekend van de vakantie goed afsluiten? Zaai Kweek en Eet organiseert een End of Summer Mini Food Truck Festival! Ben je een groot fan van street food, kom je graag bij Zaai eten of ben je al bekend met de catering van Mobile Street Food en wil je graag nog meer proeven? Dan is dit de perfecte manier om de zomer af te sluiten.
 

Zaai & Mobile Street Food


Zaai Kweek en Eet is het zusje van Mobile Street Food, wat betekent dat wij voor deze fijne afsluiter een beroep mogen doen op de sfeervolle food trucks, de spectaculaire bediening en het heerlijke eten dat ze te bieden hebben. De dagverse ingrediënten die we bij Zaai verbouwen en gebruiken worden ook door Mobile Street Food in hun food concepten verwerkt. Er zijn er 24, met keukens van over de
hele wereld.
 

End of Summer Mini Food Truck Festival


We beschrijven de scene even voor je: restaurant Zaai Kweek en Eet, buiten onze deuren in de prachtige landelijke omgeving van Recreatiepark Oosteinder. Een heerlijk zonnetje (gaan we vanuit), en de geuren van allerlei heerlijke gerechten komen je al tegemoet. Waar wil je het eerst heen, wat wil je proeven?

Geen nood. Voor de entreeprijs van €25 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen kun je on-be-perkt genieten! Je hoort het goed. Van begin tot eind kun je allerlei verschillende gerechten proeven, uitproberen, zelf samenstellen en ontdekken. Laat je verleiden, want we hebben voor ieder wat wils. Vlees- of visliefhebber, of vegetariër? We hebben aan iedereen gedacht.

Oók aan de kinderen! Tijdens ons Mini Food Truck Festival genieten zij ook. Naast onze heerlijke kindvriendeiljke gerechten hebben we ook een S’mores Bar, popcorn, poffertjes en een snoepkraam. Laat ze de wereld rond proeven, of hou ze tevreden met concepten die gegarandeerd een hit zijn. Dat is nog eens een leuk dagje uit voor jong en oud.

 

Waar & wanneer


Het End of Summer Mini Food Truck Festival van Zaai Kweek en Eet vindt plaats tijdens het laatste weekend van augustus:
 

Vrijdag 23 augustus & zaterdag 24 augustus

Start vanaf 16:00 uur

€25 voor volwassenen (excl. dranken)

€12,50 voor kinderen (excl. dranken)

Onbeperkt genieten van verschillende, vers bereide gerechten!
 

Kom je ook naar ons food truck festival om de zomer mee af te sluiten? Zet ons in de agenda en we zien je eind augustus!