Close Menu

Unieke trouwlocatie in de kas

1 februari 2019

De kas is een unieke locatie voor een bruiloft. Trouwen in de kas is super modern en absoluut in opkomst! De botanische locatie past helemaal in de boho-chic stijl, die perfect is voor een mooie, gezellige maar ook casual bruiloft. Voor de foto’s is de kas ook de perfecte locatie: er is licht in overvloed! Door te trouwen in de kas kun je genieten van een buitenbruiloft, zonder alle problemen die daarbij komen kijken, zoals de kou, de wind en andere weersomstandigheden die horen bij het Nederlandse klimaat.

 

Voordelen van trouwen in de kas

Trouwen in de kasDe kas is een officiële trouwlocatie in Aalsmeer. Het is in de buurt van Amsterdam, maar zonder alle drukte van de stad. Daardoor is het een rustige plek met voldoende parkeerplaatsen voor jullie gasten. Daarnaast kent trouwen in de kas nog veel meer voordelen.

  • De kas is volledig naar wens in te richten;
  • Intieme setting tijdens de ceremonie;
  • Veel licht, dus prachtige foto’s;
  • Buitenbruiloft maar toch binnen, zodat je geen last hebt van regen en andere weersomstandigheden;
  • Mogelijkheid om met een boot aan te komen bij de kas.

 

Aankleding naar keuze

De kas kan helemaal naar jullie wens worden ingericht. Gaan jullie voor een zachte, botanische uitstraling of juist voor een moderne, industriële look? Alles is mogelijk! Wij denken graag met jullie mee om alle out-of-the-box-ideeën tot leven te brengen voor jullie speciale dag. Samen kunnen we overleggen over de indeling van jullie trouwdag en er een geslaagd feest van maken!

 

Bruiloftsdiner en hapjes van Mobile Street Food

Bij een bruiloft horen natuurlijk hapjes en in veel gevallen ook een diner. Naast de ceremonie kunnen jullie ook met alle gasten dineren in de kas! Het diner kan volledig verzorgd worden door onze partner Mobile Street Food. Zij hebben veel verschillende foodconcepten waar jullie uit kunnen kiezen, die ieder worden geserveerd vanuit originele foodtrucks. Er is een enorme keuze in verschillende gerechten en trucks, dus er is altijd een concept dat past bij jullie bruiloft. De kas wordt ingericht met lange tafels, prikverlichting en houten wegwijspaaltjes. Daarnaast maken de vele plantjes en ander groen het diner helemaal compleet!

 

Trouwen in de kas

Enthousiast geworden over deze unieke, romantische trouwlocatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Samen nemen we de mogelijkheden door om jullie feest onvergetelijk te maken. De kas is de ideale locatie voor iedere bruiloft, op iedere dag van het jaar! Gun jezelf een prachtige trouwdag in de kas met al jullie familie en vrienden.

Trouwen in de kas?