Close Menu

Exceptioneel uit eten in Aalsmeer

15 januari 2019

uit eten aalsmeer Lekker en origineel eten in een restaurant in Aalsmeer? Het kan bij ZAAI Kweet & Eet aan de Oosteinderweg. Met prachtig uitzicht op de seringenakkers en recreatiepark Oosteinder kun je genieten van de lekkerste gerechten. Deze worden bereid met onbespoten groenten die we zelf hebben gekweekt in onze kas, die ook op het terrein te vinden is. Daarnaast staan we bekend om onze geweldige vleesgerechten die met veel aandacht worden bereid. Woon je iets verder weg? Geen probleem! Er zijn genoeg parkeerplekken bij het restaurant en dankzij onze aanlegsteiger kun je ook gezellig bij ons aanmeren.

 

Op onze menukaart

Bij ZAAI Kweek & Eet vind je heerlijke gerechten die perfect aansluiten bij de industriële uitstraling van het restaurant. De barbecue staat hier dagelijks aan om de burgers, kippetjes en verse vis op te grillen. Onze zelf verbouwde verse groenten maken de kaart helemaal af! Een kleine greep uit onze kaart:

  • USA Black Angus runder carpaccio;
  • Low & Slow roasted ocean beef brisket;
  • Puro beef entrecôte;
  • Geroosterde XXL Gamba’s;
  • USA Black Angus beef burger;
  • Vegetarische risotto;
  • Gegrild boerderij kippetje;
  • Verschillende kindvriendelijke gerechten.

 

Uit eten Aalsmeer Zaai KipBewust barbecuen

Zomer of winter, bij ZAAI Kweek & Eet maakt de barbecue overuren! Daarop grillen wij de mooiste stukken kwaliteitsvlees, zoals steaks, burgers en XXL gamba’s. Maar dat is nog niet alles, ook de lekkerste verse groenten worden met veel aandacht gegrild tot ze perfect gaar zijn en die heerlijke barbecuesmaak bevatten. Ook voor de vegetariër is er dus meer dan genoeg om uit te kiezen!

 

Kom langs bij ZAAI Kweek & Eet

Geniet van ons volledige menu in het restaurant. De rauwe, industriële uitstraling past helemaal bij de locatie op Recreatiepark Oosteinder. Iedere woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 16.00 tot 00.00 uur. Reserveren kan telefonisch na 16.30 of online. Kom langs bij ZAAI Kweek & Eet en beleef deze unieke food experience!