Close Menu

Zomerbruiloft in de kas van ZAAI Kweek & Eet

6 februari 2019

Gaan jullie elkaar deze zomer het ja-woord geven? Doe dat dan in de kas van ZAAI Kweek & Eet! Een unieke locatie met veel licht, die helemaal naar jullie wensen ingericht kan worden. Maak bijvoorbeeld gebruik van de botanische setting met veel groen en natuurlijke materialen. Zo creëer je de perfecte casual bruiloft met een festival tintje. Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor een strakke, moderne aankleding van de locatie, die benadrukt wordt door het industriële raamwerk van de kas. Alles is mogelijk om jullie dag te laten slagen!

 

Waarom een zomerbruiloft in de kas?

De kas is een ideale trouwlocatie voor een zomerbruiloft. Het Nederlandse weer is namelijk altijd een onzekere factor voor iedere buitenbruiloft. De zomers in ons land zijn niet altijd even betrouwbaar, waardoor menig bruidspaar slapeloze nachten ervaart de weken voor de bruiloft. In de kas zijn deze zorgen volledig overbodig, omdat deze locatie de perfecte combinatie van binnen en buiten is. De ceremonie vindt binnen plaats maar doordat de kas volledig uit glas bestaat, voelt het als buiten. Mocht het weer op de dag van de bruiloft niet meezitten, dan is er dus niets aan de hand! Is het toch een prachtige zomerdag? Dan is dat natuurlijk extra leuk. Een win-win situatie dus! Andere voordelen van trouwen in de kas zijn:

  • Door alle ramen is er veel licht op de locatie, wat zorgt voor de prachtigste foto’s;
  • De kas is een officiële trouwlocatie in Aalsmeer, dus jullie hoeven niet nog een keer te trouwen op het gemeentehuis;
  • Volledig in te richten naar jullie eigen smaak;
  • Er is zelfs een mogelijkheid om in een boot aan te komen bij de kas!

 

Bruiloftsdiner na de ceremonie

Wat is er mooier dan heerlijk te dineren op een prachtige zomeravond, met al jullie familie en vrienden? Jullie kunnen ervoor kiezen om na de ceremonie ook te dineren in de kas. Dit diner kan volledig verzorgd worden door onze partner Mobile Street Food. De kas zal voor het diner worden ingericht met lange tafels en wordt versierd met prikverlichting voor extra sfeer. Daarnaast kunnen jullie kiezen uit diverse groen- en bloemdecoraties, om de locatie helemaal eigen te maken. Zo kunnen jullie genieten van heerlijke gerechten en een sfeervolle locatie. Terwijl het buiten langzaam donkerder wordt, loopt de gezelligheid in de kas juist hoger op!

 

Trouw deze zomer in de kas

Zijn jullie enthousiast geworden over trouwen in de kas? Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden! Wij denken graag met jullie mee, alle ideeën zijn welkom. Ons team zal er alles aan doen om op deze speciale dag alles tot in de puntjes perfect te laten verlopen. Geniet van een zorgeloze zomerbruiloft in de kas!