Close Menu

Zakelijk dineren

13 februari 2019

Bij ZAAI Kweek & Eet kun je niet alleen vergaderen met zakenpartners of collega’s, je kunt ook zakelijk dineren! Verras klanten met een zakelijk diner of kom gezellig eten na een intensieve vergadersessie in de kas. Deze unieke vergaderlocatie is volledig af te huren, zodat jullie in alle rust en concentratie een bespreking kunnen houden.

 

Vergaderen en dineren

Door de tijd te nemen voor je relaties versterkt jullie band. Plan bijvoorbeeld iets extra’s voor het hele team of laat waardering voor een zakenrelatie blijken met een zakelijk diner. Bij ZAAI Kweek & Eet en de bijbehorende kas zijn er veel verschillende mogelijkheden voor zo’n etentje. Denk bijvoorbeeld eens na over de volgende ideeën:

  • Vergaderen in de kas en daarna dineren in het restaurant;
  • (In)formeel dineren met een zakenpartner;
  • Met al het personeel (vergaderen en) dineren in de kas;
  • Een teambuilding uitje en daarna met het hele team dineren in de kas of het restaurant.

 

Dineren bij ZAAI Kweek & Eet

Zit jouw bedrijf in Amsterdam of Haarlem? Trek je even terug uit de hectiek van de drukke stad en kom dineren bij ZAAI Kweek & Eet in Aalsmeer. Er zijn voldoende parkeerplekken en je kunt ons gemakkelijk met de auto bereiken. Door de rustige omgeving kunnen jullie in alle kalmte overleggen en genieten van heerlijke gerechten. Deze worden bereid met verse, onbespoten groenten die in de kas zijn verbouwd. Wij staan bekend om onze uitstekende vleesgerechten, zoals de Black Angus burger en de roasted ocean beef brisket. Toch is vlees lang niet het enige dat we bereiden op de barbecue, de geroosterde XXL gamba’s zijn heuse bestsellers! Ook voor vegetariërs hebben we genoeg op de kaart staan. Iedereen is welkom bij ZAAI Kweek en Eet!

 

Vergaderen in de kas?

Naast zakelijk dineren, kun je in de kas van ZAAI ook vergaderen. Op deze unieke locatie zul je gegarandeerd inspiratie opdoen, waardoor je op betere en originelere ideeën komt. Er zijn verschillende werk- en time-outplekken, waardoor jullie hard kunnen werken maar ook af en toe kunnen uitrusten. Vergaderen op een andere plek dan het kantoor is verfrissend en de aanwezigheid van de vele planten heeft een positief effect op de productiviteit. Zo zorg je voor een ontspannen sfeer die de relatie van de aanwezigen versterkt. Op die manier verbetert de samenwerking niet alleen op de locatie zelf, maar hebben jullie er op kantoor ook nog profijt van. Maak indruk op personeel, collega’s of (potentiële) zakenpartners en klanten door zakelijk te dineren bij ZAAI Kweek & Eet!

Reserveren?