Close Menu

Trouwen in de kas

Zaai Kweek en Eet is uitgebreid met een heuse kas! Deze botanische omgeving hebben wij omgetoverd tot de perfecte trouwlocatie voor stellen die op zoek zijn naar een moderne, unieke bruiloft. Trouwen in de kas is helemaal in opkomst, omdat het de ideale combinatie is van een binnen- en buitenbruiloft. Je bent beschermd tegen het weer, maar hebt toch 360 graden zicht op de landelijke omgeving. Het natuurlijke licht zorgt voor prachtig belichte trouwfoto's, en 's avonds onder de sterrenhemel wordt het wel heel romantisch.
 

Officiele trouwlocatie


Onze kas is een officiële trouwlocatie in Aalsmeer. Dat betekent dat de ceremonie gewoon in de kas kan worden gehouden, en je niet tussen stadhuis en feestlocatie heen en weer hoeft. De locatie is in de buurt van Amsterdam, maar zonder alle drukte van de stad. Onze landelijke omgeving is niet alleen wonderschoon, het biedt ook nog eens voldoende ruimte en parkeergelegenheid voor al jullie gasten. Ook is er gelegenheid voor het bruidspaar om per boot op hun bruiloft te arriveren. 
 

Aankleding naar wens


Dankzij de veelzijdigheid van de kas kunnen wij deze boho-chique omgeving aankleden zoals jij dat wilt. Gaan jullie voor een zachte, botanische uitstraling of juist die moderne, industriële look? Van traditioneel tot out-of-the-box, wij denken graag met jullie mee. Bij Zaai Kweek en Eet zullen we er alles aan doen om deze speciale dag tot leven te brengen. De ontvangst van je gasten, de bloemen, de zitjes en het opvangen van de trouwambtenaar - wij nemen je de zorg van je bruiloft volledig uit handen.
 

Lees hier de testimonial van een van onze tevreden bruidsparen

 

Catering


Het fijne aan de trouwlocatie van Zaai Kweek en Eet zijn de vele cateringopties voor je bruiloft. Natuurlijk kunnen we jou en je gasten in het restaurant voorzien van een heerlijk diner, maar ook kun je onze partner Mobile Street Food ingeschakelen. Dat maakt jullie trouwerij helemaal uniek! 

Mobile Street Food heeft een ruim assortiment aan foodtrucks, houtgestookte smokers, pizzaovens en andere heerlijkheden in een vintage aankleding. De foodtrucks zorgen voor een ongedwongen festivalsfeer op jullie bruiloft, en je kunt zelf samenstellen welke food concepten je op je bruiloft wilt. Denk bij food trucks niet alleen aan "eten on the go", Mobile Street Food serveert hun heerlijke gerechten ook aan tafel. 

Ingericht met lange tafels, prikverlichting en houten wegwijspaaltjes komt onze kas helemaal tot leven voor jullie bruiloft. De vele planten en ander groen maken het feest samen met de industriële, houten aankleding onvergetelijk. Gun jezelf een prachtige trouwdag in deze van top tot teen verzorgde trouwlocatie in Aalsmeer. 

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en start het plannen van je bruiloft

Ja, ik wil!

* Velden met een * zijn verplicht