Close Menu

Vergaderen in de kas

Een keer op een andere plek vergaderen dan in de standaard grijze vergaderruimte of op saaie huurlocaties? Wil je een conferentie of seminar organiseren en is je eigen pand daarvoor niet groot genoeg? Kom vergaderen in de kas! Een unieke locatie waar jullie gegarandeerd inspiratie op zullen doen. De robuuste, industriële look gecombineerd met de groenrijke, landelijke omgeving doet wonderen voor het doorbreken van oude patronen en het bedenken van nieuwe, innovatieve oplossingen. 
 

Steek nieuwe energie in je vergadering 


Vergaderen betekent tegenwoordig steeds vaker vastlopen. We praten, maar komen nergens. Dat komt deels omdat we telkens in dezelfde, ongeïnspireerde ruimte blijven zitten en daardoor alleen dezelfde, bestaande problemen en oplossingen zien. Door van locatie te veranderen, is de kans op out-of-the-box denken en nieuwe invalshoeken ineens veel groter. Je collega's benaderen elkaar op een andere manier, en de vergadering voelt veel gewichtiger. 

Daarnaast heeft onze kas een uniek voordeel: planten! Ze hebben een positief effect op de productiviteit. De aanwezigheid van planten in een vergaderruimte zorgt voor meer concentratie, verlaagt stress en verhoogt het tempo. De kleur groen heeft bovendien een rustgevende werking. De aanwezigheid ervan zorgt voor een harmonieuze, ontspannen sfeer. Vergaderen in de kas is dus op en top die creatieve boost die jouw bedrijf nodig heeft!
 

Voordelen van vergaderen in de kas


De kas kan ingericht worden zoals jullie dat zelf willen, met elke gewenste combinatie van tafels en stoelen. Perfect voor een brainstorm, een vergadering, een lezing of seminar, die elk hun eigen opstelling vragen.

Het is tevens een "dagje uit" voor je medewerkers of potentiële klanten, wat een goede band smeedt voor jullie werkrelaties. En dat neem je weer meer terug naar kantoor!

Na afloop kan er meteen gedineerd worden in ons restaurant Zaai Kweek en Eet.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en start het creatieve proces

Ik wil reserveren

* Velden met een * zijn verplicht