Close Menu

Zaai Kweek & Eet

Evenementen locatie Aalsmeer

Onder de rook van Amsterdam en centraal gelegen naast het Amsterdamse bos in Aalsmeer. Een stoere rauwe eventlocatie in een oude kas waar de details bewaard zijn gebleven en van alle hedendaagse gemakken voorzien. Tel daar een enthiousiast team, voortreffelijk eten uit eigen kas en de prachtige ligging bij op en je hebt de Place to Be!
 

Locatie te huur voor feest, verjaardag, vergadering of teamuitje

ZAAI Kweek & Eet is dé evenementenlocatie van Aalsmeer, voorheen een grill restaurant maar nu alleen nog te huur voor groepsdiners, vergaderingen, teamuitjes, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften.

Wie kent de gezelligste pubquiz van aalsmeer inmiddels niet en het Foodtruck Festival van afgelopen jaar was ook een groot succes en voor herhaling vatbaar. Heb je zelf een leuk idee waar je onze eventlocatie voor kan gebruiken laat het gerust weten, we denken graag met je mee.
 

Houdt onze website en social media in de gaten of neem contact met ons op voor meer informatie voor jouw evenement!

Meer Kweek & Eet

Trouwen bij ZAAI?

De kas van Zaai Kweek en Eet is een unieke trouwlocatie. De industriële look gecombineerd met groene planten en een prachtig overdekt buitenterras is de perfecte plek voor jullie bruiloft. Trouwen bij ZAAI is de perfecte combinatie van een binnen- en buitenbruiloft. Geniet van de landelijke omgeving vlak onder de rook van Amsterdam!

Meer Trouwen bij ZAAI