Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Afscheid & Uitvaart

Een unieke locatie voor een gedenkwaardig afscheid. Zaai, Kweek & Eet heeft alle benodigde faciliteiten.

Neem contact op
  • Veel ervaring
    100+ evenementen per jaar

  • Unieke locatie
    Onder de rook van Amsterdam

  • Goede keuze
    100% service- en kwaliteitsgarantie

ZAAI, Kweek & Eet; een bijzondere locatie

Vaak wordt er niet echt nagedacht over de uitvaartlocatie, maar wordt een voor de hand liggende locatie gekozen. Meestal is dat het dichts bijzijnde uitvaartcentrum of de kerk. Maar een bijzondere uitvaartlocatie kan een waardevolle bijdrage leveren aan een persoonlijk afscheid. De uitvaartplechtigheid of afscheidsceremonie mag overal plaatsvinden, je bent hierbij niet aan regels gebonden. Daarom is het ook mogelijk om zo een mooi afscheid te verzorgen bij onze bijzondere locatie in Aalsmeer.

Een bijzondere locatie maakt het afscheid extra persoonlijk

Een bijzondere uitvaartlocatie maakt het afscheid extra persoonlijk. De sfeer op een bijzondere uitvaartlocatie is vaak anders en informeler. Daarnaast is er vaak geen tijdsdruk. Waar je bij een “standaard” uitvaartlocatie gebonden bent aan een bepaalde tijd, ben je bij onze locatie vrij om de invulling geheel naar wens aan te passen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Eten en drinken tijdens de afscheids-ceremonie

Tijdens de afscheidsceremonie op onze locatie willen we ervoor zorgen dat jouw gasten zich verzorgd en comfortabel voelen, en dat ze kunnen genieten van heerlijk eten en drinken terwijl ze herinneringen delen en steun bieden aan elkaar. Onze ervaring omvat een zorgvuldig samengesteld assortiment van verfijnde gerechten en verfrissende drankjes, gepresenteerd met oog voor detail en smaak. Of het nu gaat om hartige Bites, lichte snacks of comfort food, we bieden een scala aan opties die passen bij jullie behoeften en voorkeuren.

Waarom bij ZAAI, Kweek & Eet?

ZAAI, Kweek & Eet bied gratis en voldoende parkeergelegenheid (ook voor bussen). Wij zijn gelegen vlakbij Amsterdam en Schiphol Airport. Geschikt vanaf 30 personen. Technische voorzieningen zoals een geluidsinstallatie, beamer en microfoon is aanwezig.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Leuk! We denken graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op