Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte
 • Home >
 • Bedrijfsborrel & Feest

Bedrijfsborrel & Feest

Organiseer jouw bedrijfsborrel bij ZAAI Kweek & Eet en heb een onvergetelijke avond!

Neem contact op
 • Veel ervaring
  100+ evenementen per jaar

 • Unieke locatie
  Onder de rook van Amsterdam

 • Goede keuze
  100% service- en kwaliteitsgarantie

Organiseer jouw bedrijfsborrel bij ZAAI, Kweek & Eet

Gelegen in het prachtige Aalsmeer, bieden wij een unieke locatie voor jouw volgende bedrijfsevenement. Onze sfeervolle setting combineert moderne faciliteiten met een vleugje charme, waardoor elke bijeenkomst bij ons onvergetelijk wordt.

Wij verzorgen borrels en diners voor groepen vanaf 30 personen.

Met een groep borrelen en dineren in Aalsmeer

Met het menu “BBQ “share it” heb je een tafel vol met lekkers op houten planken om te delen! Bestel optioneel één van onze huisgemaakte desserts erbij!

Of ga je liever voor 5 of 6 kleine gerechtjes die in de loop kunnen worden genuttigd? Een walking dinner is een absolute aanrader wanneer je houdt van een informele sfeer op jullie personeelsfeest waarbij niemand een vaste plek heeft!

Bedrijfsuitje met Foodtruck Festival

Eigenlijk zegt het al genoeg; een festival met foodtrucks voor als je een teamuitje wilt organiseren! Overgewaaid vanuit Amerika en inmiddels niet meer weg te denken uit ons kikkerlandje. Zie hoe het festivalfood wordt bereid vanuit één van onze foodtrucks op ons terras en geniet van een festivaldeuntje en een coole versnapering. Veel keuze en een heerlijk sfeertje…wij houden er zo van! Dus ZAAI, Kweek & Eet voor als je een uitje met het team of een personeelsfeest eens echt uniek wilt afsluiten!

BEDRIJFSUITJE MET PUBQUIZ IN AALSMEER

Op zoek naar een pubquiz in combinatie met een diner voor je bedrijfsfeest of personeelsfeest in Aalsmeer? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wij worden altijd heel enthousiast van het delen van alle nutteloze algemene kennis die we in de loop der jaren vergaard hebben. De groep wordt verdeeld in gelijke groepen en de pubquiz vragen volgen zich in rap tempo op. Herken de bekende Nederlander d.m.v. een jeugdfoto of gooi al je kennis in de strijd met collega’s en vrienden tijdens de muziekronde! Vele bedrijven gingen je al voor! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je geholpen wilt worden met het organiseren van jouw bedrijfsfeest!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Leuk! We denken graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op