Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Bedrijfsfeest organiseren bij ZAAI

Op zoek naar leuke ideeën voor jouw personeelsuitje? Lees snel verder!

1 mei 2023

Compleet verzorgd personeelsfeest!

Bij ZAAI in Aalsmeer hebben wij een aantal compleet verzorgde bedrijfsfeesten waarmee wij je team kunnen verrassen. heerlijk ongedwongen zoals een personeelsfeestje hoort te zijn!

Bedrijfsfeest organiseren altijd weer een hele opgave?

Jij bent altijd degene die het teamuitje ieder jaar weer vorm moet geven en dat word steeds moeilijker toch? Wij krijgen vaak de vraag of wij een helpende hand kunnen bieden bij het organiseren van personeelsfeestjes en bedrijfsuitjes in Aalsmeer en omstreken. Daar zijn wij immers al meer dan 10 jaar behoorlijk bedreven in. Hieronder een aantal opties maar weet dat wij graag voor jouw feest een voorstel op maat maken!

Uniek teamuitje met pubquiz

Van gezelschapsspelletjes gaat ons bloed altijd sneller stromen. Na een avondje 30 Seconds eindig je steevast zeker ook met een hoge bloeddruk op de bank? Wij worden altijd heel enthousiast van het delen van alle nutteloze algemene kennis die we in de loop der jaren vergaard hebben. Daarom voor jou nu de ZAAI, Kweek & Eet pubquiz voor bedrijven met aansluitend een heerlijk diner!

Nieuw! minute to win it

In dit programma moeten deelnemers behendigheidsspelletjes uitvoeren binnen een minuut. Face the Cookie, Tea Party, Pasta Mania en How it’s Hanging! Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij tijdens het bedrijfsfeest! Hilarische momenten van collega’s zal het ijs snel doen breken! De groep wordt verdeeld in gelijke groepen en de spellen volgen zich na een korte video uitleg in rap tempo op. Iedereen heeft 60 seconden de tijd om de vaak eenvoudige maar uitdagende spellen te spelen. Bekroon je met je team tot winnaar en ontvang een gepersonaliseerde beker die niet zal misstaan op jullie kantoor!

Bedrijfsfestival op maat

Iedereen kent wel dat heerlijke ongedwongen sfeertje dat heerst op dat festival waar jij ieder jaar weer die kaarten voor weet te bemachtigen. Met vrienden liggend in het gras, genietend van een deuntje, koude versnapering en heerlijk kwaliteit festival food! Nou…dat sfeertje willen wij jou ook bij ZAAI laten beleven. Compleet met die kekke foodtrucks, imposante BBQ trailers en hout gestookte pizzaoven. Onder onze stretchtent, die het complete terras overkapt is het tot s ‘avonds laat heerlijk vertoeven en de prikverlichting, vlaggenlijnen en oliedrums maken het festival sfeertje compleet en sfeervol. Verras je collega’s of relaties met dit op en top zomerfestival, compleet op maat!

Zelf een leuk idee?

Bij ZAAI, Kweek & Eet denken we graag met je mee dus heb je zelf een leuk idee, laat ons hiermee aan de slag gaan en stel zo je eigen personeelsfeest samen.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Leuk! We denken graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op