Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Een bruidspaar aan het woord

Wat ontvingen wij een fantastische testimonial van een van onze bruidsparen! Trouwen bij ZAAI is bij hen goed bevallen, en daar worden wij op onze beurt weer heel gelukkig van.

1 september 2023

ZAAI, Kweek en Eet als trouwlocatie

Ze kwamen al graag in ons robuuste BBQ restaurant om lekker te eten en van de gezellige sfeer te genieten. Hun grote dag zou op 7 maart 2019 plaatsvinden, en in hun zoektocht naar een geschikte trouwlocatie kwamen ze bij Zaai Kweek en Eet uit: “We zijn eerst langs geweest met de vraag of we in hun restaurant een ruim aangeklede borrel konden geven voor ons trouwen. Na hun enthousiaste felicitaties bleken zij net een officiële trouwlocatie geworden te zijn! En wat voor één…”

“Het bleek voor ons dé plek. Een prachtige, robuuste kas. Een industriële look. Houtkachel, steigerhouten tafels en zitjes. En veel kruiden, planten en groen: dat hoort in een kas. Het hoort ook bij Aalsmeer en voor ons hoort dat bij een informele gezellige uitstraling.”

Kijk, dat vinden wij nu ook! Het is altijd fijn om mensen te ontmoeten die net zo enthousiast zijn over Zaai Kweek en Eet als wij, vooral als ze besluiten om een van de mooiste dagen uit hun leven met ons door te brengen. Daar steken wij extra zorg en aandacht in: “Ze begrepen wat wij wilden, dachten actief mee en toonden een enorme flexibiliteit naar onze wensen toe. Wat we ook wilden, het was mogelijk of werd mogelijk gemaakt.”

Zoveel te kiezen, zoveel te regelen

Dankzij onze samenwerking met de mobiele catering van Mobile Street Food kunnen wij je bruiloft in een mum van tijd omtoveren tot sfeervol boho-chic. Voor dit bruidspaar werd er gekozen voor de Gin Tonic Vespa borrelbar, de klassieke VW bus bar én we plaatsten drank in met ijs gevulde badkuipen. Lekker informeel, precies zoals zij dat graag wilden. Ook in de aankleding is niets onmogelijk, van het kleinste kruidenpotje tot de hele kas.

“Muziek? Zonder band, toch eigen gekozen muziek. Dat kan geregeld worden!

Ontvangst gasten? Regelen wij.

Tijd bewaken? Regelen wij.

De trouwambtenaar? Die vangen wij op en we verzorgen microfoon en tafel.

Zitjes nodig? Worden neergezet.

ZAAI nam ons veel uit handen en stelde gerust.” Natuurlijk doen wij dat! Wij weten precies hoe stressvol zo’n bruiloft kan zijn, en alle organisatie die daar omheen hangt. Samen met het bruidspaar zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

Zal de trouwdag goed verlopen?

“De drankjes stonden klaar, de bubbels werden op tijd geschonken. De hapjes waren verrukkelijk. Van lokale ondernemers in Aalsmeer – de kracht van ZAAI, Kweek en Eet. Kwaliteit ten top. … Elk half uur kwamen de schalen met heerlijk streetfood voorbij, waar onze gasten het nog over hebben. Zoals wij dat wilden ging niemand met honger naar huis.”

Bij het invallen van de duisternis werd de bruiloft in de kas nog mooier, want de sfeer werd er nog romantischer door. Kaarsen en verlichting brandden door de hele kas, en buiten werden vuurkorven aangestoken. “En zo sloten we onze dag af, in klein gezelschap nog lekker na borrelen en eten. Voor we naar huis werden gebracht, lag alles voor ons alweer klaar en ingepakt om mee te nemen. Met dank aan Zaai.”

Het hangt of staat met de medewerkers

“Het hangt of staat wat ons betreft met de medewerkers. En deze hebben bij Zaai echt het verschil gemaakt voor ons en onze gasten. Enthousiast, vriendelijk en vooral écht klantgericht. Dat maak je niet zoveel meer mee, maar het voelde alsof ze van ons feest ook hun feest wilden maken. En ook echt wilden dat wij een topmiddag en -avond zouden hebben. Van de begeleiding vooraf, tijdens en na tot aan het heerlijke eten en de medewerkers die tijdens onze dag rondliepen. Continu met een grote glimlach, altijd vriendelijk, service verlenend en oplettend.”

Dat heeft ons bruidspaar goed gezien, want voor ons is een bruiloft ook een heerlijk evenement om te mogen organiseren én meebeleven. Laat de drukte achter de schermen maar aan ons over zodat jullie kunnen genieten van één van de mooiste dagen van je leven.

We laten het bruidspaar zelf afsluiten, want betere woorden dan deze kunnen we onszelf niet geven. Wij bedankt? Jullie bedankt!

“Een prachtige en bijzondere locatie waar je in de watten wordt gelegd door ZAAI zelf. En vooraf vroeg een deel van onze gasten zich verwonderd af: Trouwen in een kas? Wie doet nu zoiets? En achteraf vonden ze het allemaal een geweldige locatie!”

Meer informatie over de mogelijkheden?

Leuk! We denken graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op