Close Menu

Groepsdiner

Met een groep dineren in Aalsmeer!

Wil je een groepsdiner organiseren en je gasten een menu voorschotelen inclusief al het heerlijks wat ZAAI Kweek & Eet in Aalsmeer te bieden heeft? Met het menu "BBQ "share it" "heb je een tafel vol met lekkers op houten planken om te delen! Bestel optioneel één van onze huisgemaakte desserts erbij! Omdat wij als restaurant niet meer dagelijks zijn geopend kunnen wij groepen kleiner dan 30 personen helaas niet meer accepteren :(

Bekijk hier het "BBQ share it" Menu!

Of ga je voor 5 of 6 kleine gerechtjes die in de loop kunnen worden genuttigd? Een walking dinner is een absolute aanrader wanneer je houdt van een informele sfeer op jullie personeelsfeest waarbij niemand een vaste plek heeft!

Bekijk hier het "Walking Dinner" Menu!
Ik wil reserveren


Kom gezellig dineren met een groep bij ZAAI Kweek & Eet en geniet van ons Share It Menu voor bedrijfsfeest of teamuitje!
 

Teamuitje organiseren met een Foodtruck Festival

Eigenlijk zegt het al genoeg; een festival met foodtrucks voor als je een teamuitje wilt organiseren! Overgewaaid vanuit Amerika en inmiddels niet meer weg te denken uit ons kikkerlandje. Zie hoe het festivalfood wordt bereid vanuit één van onze foodtrucks op ons terras en geniet van een festivaldeuntje en een coole versnapering. Veel keuze en een heerlijk sfeertje...wij houden er zo van! Dus ZAAi Kweek & Eet voor als je een uitje met het team of een personeelsfeest eens echt uniek wilt afsluiten!


Kom gezellig dineren met een groep bij ZAAI Kweek & Eet en geniet van ons Foodtruck Festival voor bedrijfsfeest of teamuitje!


Wij laten ons graag uitdagen als je zelf een leuk idee hebt!

Ik wil reserveren