Close Menu

Groepsdiner

Met een groep dineren in Aalsmeer!

Verras je gasten of collega's met ons groepsdiner Share-It menu en geniet van een goedgevulde tafel met lekkers voor iedereen want de ware essentie van barbecueën is het samenzijn en met zijn allen genieten van heerlijk eten en lekker drinken. Alles fire-cooking in ons restaurant, vanaf onze indoor houtskool grill en bereid door een ervaren braaimeester! We love it!
Ik wil reserveren


Kom gezellig dineren met een groep bij ZAAI Kweek & Eet en geniet van ons Share It Menu voor bedrijfsfeest of teamuitje!
 

Bekijk hier het "Share It" Menu!

Wil je een groepsdiner organiseren en liever je gasten een eigen keuze laten maken uit al het heerlijks wat ZAAI Kweek & Eet in Aalsmeer te bieden heeft? Met het menu "Make a Choice" laat je je collega's van tevoren een keuze maken en krijgt iedereen een bord op maat ;)

Bekijk hier het "Make a Choice" Menu!

Of ga je voor 5 of 6 kleine gerechtjes die in de loop kunnen worden genuttigd? Een walking dinner is een absolute aanrader wanneer je houdt van een informele sfeer op jullie personeelsfeest waarbij niemand een vaste plek heeft!

Bekijk hier het "Walking Dinner" Menu!
 

Teamuitje organiseren met een Foodtruck Festival

Eigenlijk zegt het al genoeg; een festival met foodtrucks voor als je een teamuitje wilt organiseren! Overgewaaid vanuit Amerika en inmiddels niet meer weg te denken uit ons kikkerlandje. Zie hoe het festivalfood wordt bereid vanuit één van onze foodtrucks op ons terras en geniet van een festivaldeuntje en een coole versnapering. Veel keuze en een heerlijk sfeertje...wij houden er zo van! Dus ZAAi Kweek & Eet voor als je een uitje met het team of een personeelsfeest eens echt uniek wilt afsluiten!


Kom gezellig dineren met een groep bij ZAAI Kweek & Eet en geniet van ons Foodtruck Festival voor bedrijfsfeest of teamuitje!


Wij laten ons graag uitdagen als je zelf een leuk idee hebt!

Ik wil reserveren