Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Let's BBQ!

BBQ-en! Voor sommige niet meer dan een lap vlees op hete kolen maar wij gaan verder. Bij ons geen gas of elektra maar hout en kolen. Een ambachtelijke werkwijze vanaf imposante bouwwerken van staal i.c.m. een ludieke set-up. Geen consessies in kwaliteit en dat proef je!

1 oktober 2023

Gezellig barbecueën bij ZAAI!

Vroeger hét grill restaurant van Aalsmeer maar inmiddels veel meer dan dat. Wij hebben het overigens niet van een vreemde want ook ons broertje Mobile Street Food weet wel raad met de BBQ. Met onomstreden gerechten zoals ons beroemde pulled pork en Black Angus Brisket staan wij bekend in wijde omtrek en heb jij vast al eens kennis gemaakt met één van onze BBQ specials:

  • Black Angus Brisket met homemade BBQ saus
  • Pulled Pork – 16 uur lang gegaarde varkensschouder
  • Schotse Angus grilled flamed Beef Burger
  • Traaggegaard Zeeuws spek met eigen specerijenmix
  • Huisgerookte zeebaars met citroen dragonboter

barbecueën in de winter

Fire-cooking alleen geschikt in de zomer? NEE ;)…wij gaan ook in de wintermaanden door met onze favoriete bezigheid. Tijdens jullie winterse bruiloft, bedrijfsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie plaatsen we de smoker buiten waar gasten een kijkje kunnen nemen naar onze bijzondere bereidingen. Wij bieden een ruime selectie aan BBQ bites en menu’s die zeer geschikt zijn voor de koude wintermaanden. Sluit af met onze S’mores Bar en je wilt nooit meer anders! We love it! Buiten op ons overdekte terras is het overigens prima vertoeven bij de immens grote open haard!

Minder vlees, meer veggie BBQ

De trend van 2021 zijn kraakverse groentjes van de BBQ waar wij al in een eerder nieuwsbericht over schreven. Voor gasten met een vegetarische voorkeur doen we graag extra ons best. Met onze smokers en bbq’s kunnen wij ook zonder vlees of vis uitstekend uit de voeten. We bereiden graag gerechten die in de stijl en sfeer van het gekozen menu passen, zo hoort het er echt bij. Geroosterde flespompoen met gember en zwarte sesam of little gem van de grill met knoflook peperolie. Ook als veganist kom je bij ZAAI niets tekort! Veel van onze groenten komen trouwens uit eigen kas…wel zo (bio)logisch! Check trouwens ook eens ons groepsdiner als je eens wilt komen eten met collega’s of je team!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Leuk! We denken graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op