Close Menu

Minute to Win it

Personeelsfeest organiseren?

Op zoek naar een spannende spelshow voor je personeelsfeest in Aalsmeer? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Al sinds 2010 zijn wij een betrouwbare partner in het organiseren van unieke feesten en wij helpen je maar al te graag met het organiseren van jouw personeelsfeest. Daarvoor hebben wij de oplossing met deze spannende spelshow uit de VS die ook in Nederland een daverend succes is! Dus stop met zoeken en plan hier direct je teamuitje!
Direct meer informatieLeukste bedrijfsuitje van Aalsmeer

De groep wordt verdeeld in gelijke groepen en de spellen volgen zich na een korte video uitleg in rap tempo op. Iedereen heeft 60 seconden de tijd om de vaak eenvoudige maar uitdagende spellen te spelen. In ons progamma moeten deelnemers behendigheidsspelletjes uitvoeren binnen een minuut. Face the Cookie, Tea Party, Pasta Mania en How it's Hanging! Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij! Hilarische momenten van collega's of vrienden tijdens dit bedrijfsfeest zal het ijs snel doen breken!

Speel Minute to Win It met je team tijdens een personeelsfeest bij ZAAI Kweek & Eet in Aalsmeer!
 

Teamuitje op maat

Bekroon je met je team tot winnaar en ontvang een gepersionaliseerde beker die niet zal misstaan op jullie kantoor! Dit teamuitje gaat niet snel vergeten worden en zal gegarandeerd de boeken in gaan. Trouwens...wat voor feest je ook viert, wij contacten je graag betreft de overige mogelijkheden die er zijn waarbij ook maatwerk mogelijk is. Denk bijvoorbeeld ook aan een pubquiz! De gezelligste kennisquiz bij ZAAI!

peel Minute to Win It met je team tijdens een personeelsfeest bij ZAAI Kweek & Eet in Aalsmeer!
 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en start het plannen van je teambuilding, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Direct meer informatie