Close Menu

Foodtruck Festival deze zomer

1 maart 2022

Rollende keukens!

Iedereen kent wel die rollende keukens die niet te missen zijn op de grote festivals in de zomer. Je hebt vast weleens gezondigd en kon het niet laten zo'n heerlijke burger naar binnen te werken. Foodtrucks zijn hip en wij zetten ze daarom maar al te graag in bij bedrijfsfeesten of trouwerijen. Creëer zo je eigen mini foodtruck festival en geniet van heerlijk weer, kwaliteit festivalfood en op de achtergrond jou favoriete bandje!
Direct meer informatie
 

1. Volkswagen T1 uit 1963

Dit busje uit Brazilië shinet als geen anders en reken maar dat u heel wat bekijks trekt met deze parel uit de Sixites! Door zijn bijzonder mooie kleur krijgt u al een glimlach als u hem ziet staan en we kunnen u verzekeren dat deze grijns voorlopig ook niet meer van uw gezicht zal verdwijnen. Deze Volkswagen T1 liet al heel want duimpjes opsteken. Wij bouwden hem om tot mobiele bar wat hem uiterst functioneel maakt en hij daarom eigenlijk overal inzetbaar voor is. Tover hem om tot Salad Bar met huisgemaakte salades van groenten uit eigen kas of een cocktail bar met onze welbekende cocktails zoals de Gin Tonic & Sex on the Beach!
 

2. Legerambulance uit 1986

Deze stoere knappert uit 1985 is niet stuk stuk te krijgen en kan tegen een stootje. Altijd dienst gedaan als ambulance in het Duitse leger maar nu de eye catcher op onze foodtruck festivals. Houtoven Pizza's, Flamed Grilled Hamburgers of Hawaiiaanse Poké Bowls...hij heeft alles al voorbij zien komen. Nog toffer in combinatie met zijn kleine broertje...onze BBQ trailer!

Een zomer foodtruck festival met legerambulance. Dat kan alleen bij ZAAi Kweek & Eet!
 

3. Brandweer aanhangwagen uit 1962

Sushi die op een lopende band voorbij komt is een wereldwijd concept dat al decennia lang oud is. Wij gaven onze eigen 'draai' aan dit idee en lieten een draaiend carrousel inbouwen in een oldtimer brandweer aanhanger. Zo'n lopende band biedt niet alleen een oplossing voor het uitserveren van BBQ Bites, Salad shaker of een beker verse pasta maar kan ook dienen als een heuse Candy Shop. Puntzakjes gevuld met kleverige toffee's, kaneelstokjes en stroopsoldaatjes, die je normaal gesproken alleen nog vindt in zo'n nostalgisch snoepwinkeltje van vroeger. Laat oude tijden herleven en kies voor dit 'kekke' karretje!

Een zomer foodtruck festival met oldtimer brandweer aanhangwagen. Dat kan alleen bij ZAAi Kweek & Eet!
 

4. Citröen HY uit 1969

Deze HY van ’69 heeft dienst gedaan als paardenwagen en komt van een paardenschool net buiten Toulouse. De HY had 10 jaar stil gestaan en was er slecht aan toe. De truck is nu tot in de puntjes gerestaureerd. Door gebruik van duurzame materialen in combinatie met de speciale verf en het toffe interieur heeft de bus een stoere maar gelijk ook een chique uitstraling gekregen en is een ware toevoeging op jullie trouwfeest of bedrijfsfeest bij ons!

Een zomer foodtruck festival met Citröen HY. Dat kan alleen bij ZAAi Kweek & Eet!
 

5. Piaggio Ape uit 1971

Binnen ons assortiment beschikken wij over twee mobiele Piaggio Ape wagentjes. Deze Lambro’s zijn twee zeldzame pareltjes van 50 jaar oud. Uitgerust met een espressomachines, maakt onze barista de mooiste koffie creaties. Naast de lekkerste koffiesoorten van Blackstock, bieden wij ook heerlijke homemade friandises aan, dus ook voor de zoetekauw is dit een fantastische foodtruck. Deze vrolijke Vespa heeft absoluut de WOW factor, dus boeken maar!

Een zomer foodtruck festival met Piaggio Ape. Dat kan alleen bij ZAAi Kweek & Eet!

Direct meer informatie