Close Menu

Zomerbruiloft bij ZAAI

1 februari 2023

Unieke trouwlocatie!

Gaan jullie elkaar deze zomer het ja-woord geven? Doe dat dan in de verbouwde kas van ZAAI Kweek & Eet! Een unieke locatie, die helemaal naar jullie wensen ingericht kan worden. Maak bijvoorbeeld gebruik van de botanische setting met veel groen en natuurlijke materialen. Zo creëer je de perfecte casual bruiloft met een festival tintje. Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor een strakke, moderne aankleding van de locatie, die benadrukt wordt door het industriële bouwwerk van de kas. Alles is mogelijk om jullie dag te laten slagen!
Ja, ik wil trouwen bij ZAAI
 

Waarom een zomerbruiloft bij ZAAI?

Onze kas is een ideale trouwlocatie voor een zomerbruiloft. Het Nederlandse weer is namelijk altijd een onzekere factor voor iedere buitenbruiloft. De zomers in ons land zijn niet altijd even betrouwbaar, waardoor menig bruidspaar slapeloze nachten ervaart de weken voor de bruiloft. Bij ZAAI zijn deze zorgen volledig overbodig, omdat deze locatie de perfecte combinatie van binnen en buiten is. De ceremonie vindt buiten plaats op ons prachtig overdekte terras inclusief open haard en buitenbar zodat jullie tot in de late uurtjes van een zwoele avond kunnen genieten! Alle voordelen van trouwen bij ZAAI even op een rijtje:

  • Maak prachtigste trouw foto’s bij het naastgelegen ketelhuis uit 1900 of in de natuur
  • De kas is een officiële trouwlocatie in Aalsmeer, dus jullie hoeven niet nog een keer te trouwen op het gemeentehuis
  • Volledig in te richten naar jullie eigen smaak
  • Er is zelfs een mogelijkheid om in een boot aan te komen bij ons!
  • Vlot en kundig personeel ;)


Geniet van huisgemaakte limonade op het overdekte terras bij ZAAI Kweek & Eet!
 

Bruiloftsdiner na de ceremonie

Wat is er mooier dan heerlijk te dineren op een prachtige zomeravond, met al jullie familie en vrienden? Jullie kunnen ervoor kiezen om na de ceremonie onder onze stretchtent te dineren. Dit diner kan volledig verzorgd worden door onze inhouse partner Mobile Street Food. De tent zal voor het groepsdiner worden ingericht met lange tafels en wordt versierd met prikverlichting voor extra sfeer. Daarnaast kunnen jullie kiezen uit diverse groen- en bloemdecoraties, om de locatie helemaal eigen te maken. Zo kunnen jullie genieten van heerlijke gerechten en een sfeervolle locatie. Terwijl het buiten langzaam donkerder wordt, loopt de gezelligheid in de tent juist hoger op!

Geniet van een uitgeserveerd diner op het overdekte terras bij ZAAI Kweek & Eet!
 

Trouw aankomende zomer ook bij ZAAI

Zijn jullie enthousiast geworden over trouwen bij ZAAI? Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden! Wij denken graag met jullie mee, alle ideeën zijn welkom. Ons team zal er alles aan doen om op deze speciale dag alles tot in de puntjes perfect te laten verlopen. Geniet van een zorgeloze zomerbruiloft Bij ZAAI in Aalsmeer!

Ja, ik wil trouwen bij ZAAI