Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Originele vergaderlocatie

Een keer op een andere plek vergaderen dan in de standaard grijze vergaderruimte? Kom vergaderden of brainstormen bij ZAAI!

1 november 2023

Waarom vergaderen bij ZAAI?

Een unieke locatie in Aalsmeer waar jullie gegarandeerd inspiratie op zullen doen. Na of tijdens de vergadering kunnen jullie in of buiten de kas eten op ons overdekte terras. Daarnaast zijn er verschillende werk- en time-outplekken te vinden, zodat er hard gewerkt kan worden en jullie vervolgens helemaal tot rust kunnen komen. Vergader een keer anders!

5 Redenen om te vergaderen bij ZAAI

Het lijkt misschien veel gedoe om alles en iedereen te verhuizen naar Aalsmeer voor een vergadering, de vergaderruimte op kantoor werkt immers toch prima? Tuurlijk, maar door af te spreken op een unieke, inspirerende locatie haal je zó veel meer uit de vergadering. 5 redenen om te vergaderen bij ZAAI:

  • Door te vergaderen in de kas zijn jullie even weg uit de standaard omgeving, wat zal leiden tot meer inspiratie en originele ideeën
  • De ontspannen sfeer zal ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, wat de gedachtestroom ook ten goede komt
  • Maak indruk op (potentiële) klanten door te vergaderen op een originele locatie
  • Zo’n ‘uitje’ kan ook een (betere) band smeden tussen de medewerkers, wat weer een voordeel is voor de samenwerking en de sfeer (die je vervolgens weer mee terug naar kantoor neemt!)
  • Na afloop kunnen jullie heerlijk eten in het Grill-restaurant ZAAI Kweek & Eet, alles kan geregeld worden!

Unieke vergaderlocatie

De kas is niet alleen een unieke locatie, het staat ook nog eens op een verrassend mooie plek in Aalsmeer op Recreatiepark Oosteinder. Dankzij de prachtige omgeving is het net alsof je midden in de natuur aan het vergaderen bent. De ruimte is van alle gemakken voorzien zoals een beamer, flipover en geluidsinstallatie en qua gastvrijheid zal het jullie aan niets ontbreken. Indien gewenst serveren wij een lunch met producten uit eigen kas of sluiten de vergadering af met een informele borrel inclusief een hapje. Nog even alle voordelen op een rijtje!

  • Centraal gelegen onder de rook van Amsterdam
  • Meer dan voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis WIFI en zeer goed bereik
  • Alle voorzieningen aanwezig voor een zorgeloze dag
  • Heerlijke koffie van Blackstock

Vergader eens op een andere manier

Dankzij het inspirerende uitzicht en unieke time-outplekken komen jullie op de beste ideeën die het bedrijf hogerop helpen. Wil jij ook vergaderen in een rauwe, industriële omgeving?

Meer informatie over de mogelijkheden?

Leuk! We denken graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op