Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte
  • Home >
  • Over ZAAI, Kweek & Eet

Over ZAAI, Kweek & Eet

Een robuust en industrieel interieur, met het karakter van toen en toch lekker eigentijds.

Neem contact op

Hoe het begon als evenementen locatie

In 2011 zijn wij gestart met een aantal foodtrucks en mobiele kookstations onder de naam Mobile Street Food. Om dit succesvolle cateringbedrijf onderdak te kunnen blijven bieden, maakten we in 2016 de grote stap naar Recreatiepark Oosteinder. In de voormalige kwekerij van de familie Jongkind ontstond een prachtige HACCP ingerichte productieruimte met voldoende opslag, koeling en kantoorruimte.

Tegelijkertijd bood de gemeente Aalsmeer ons de kans om op Recreatiegebied Oosteinder een stukje horeca te creëren. Zo ontstond zusje ZAAI, Kweek en Eet, een grill restaurant waarin we de mensen naar ons toe laten komen in plaats van andersom. Een jaar lang werd er tussen de bedrijven door keihard gewerkt aan dit prachtige resultaat!

Unieke evenementen locatie in Aalsmeer

Een robuust en industrieel interieur, met het karakter van toen en toch lekker eigentijds. Een prachtig buitenterras, voldoende parkeergelegenheid en diverse vormen van recreatie maken Recreatiepark Oosteinder meer dan bijzonder. Wij zijn zelfs een officiële trouwlocatie in Aalsmeer, zodat je bij ons je volledige bruiloft kunt laten verzorgen!

Wist je dat de overgebleven kasruimte wordt gebruikt voor het verbouwen van onbespoten groenten, die we verwerken in onze Mobile Street Food catering en in het restaurant van ZAAI, Kweek & Eet? Wij doen namelijk liever geen concessies.

Wat eten we?

Wie denkt dat BBQ niet meer is dan bij de eerste zonnestraal een lap vlees op een gloeiend rooster gooien, heeft het mis. Bij ZAAI, Kweek & Eet grillen we met geweten, met kwaliteitsvlees waarvan de afkomst bekend is. Burgers, rump steak en bavette van het Black Angus ras uit Amerika, geroosterde XXL gamba’s en nog veel meer. Beter dan dit wordt het echt niet!

Dagverse ingrediënten en aangepast aan de seizoenen, wij zorgen gegarandeerd voor een heerlijke ervaring.

Het team

Dymph van der Weijden

Event Planner & HR

Shirley van Vliet

Event Planner

Ilse Schijf

Event Planner

Michael van der Hoort

Creative Director

Jesse Eshuis

Keuken Manager

Kevin Meijnaar

Party Manager