Close Menu

Over Zaai Kweek & Eet

Hoe het begon als evenementenlocatie

In 2011 zijn wij gestart met een aantal foodtrucks en mobiele kookstations onder de naam Mobile Street Food. Om dit succesvolle cateringbedrijf onderdak te kunnen blijven bieden, maakten we in 2016 de grote stap naar Recreatiepark Oosteinder. In de voormalige kwekerij van de familie Jongkind ontstond een prachtige HACCP ingerichte productieruimte met voldoende opslag, koeling en kantoorruimte.

Tegelijkertijd bood de gemeente Aalsmeer ons de kans om op Recreatiegebied Oosteinder een stukje horeca te creëren. Zo ontstond zusje Zaai Kweek en Eet, een grill restaurant waarin we de mensen naar ons toe laten komen in plaats van andersom. Een jaar lang werd er tussen de bedrijven door keihard gewerkt aan dit prachtige resultaat!
 

Unieke eventlocatie in aalsmeer

Een robuust en industrieel interieur, met het karakter van toen en toch lekker eigentijds. Een prachtig buitenterras, voldoende parkeergelegenheid en diverse vormen van recreatie maken Recreatiepark Oosteinder meer dan bijzonder. Wij zijn zelfs een officiële trouwlocatie in Aalsmeer, zodat je bij ons je volledige bruiloft kunt laten verzorgen!

Wist je dat de overgebleven kasruimte wordt gebruikt voor het verbouwen van onbespoten groenten, die we verwerken in onze Mobile Street Food catering en in het restaurant van Zaai Kweek & Eet? Wij doen namelijk liever geen concessies.
 

Wat eten we?

Wie denkt dat BBQ niet meer is dan bij de eerste zonnestraal een lap vlees op een gloeiend rooster gooien, heeft het mis. Bij Zaai Kweek & Eet grillen we met geweten, met kwaliteitsvlees waarvan de afkomst bekend is. Burgers, rump steak en bavette van het Black Angus ras uit Amerika, geroosterde XXL gamba’s en nog veel meer. Beter dan dit wordt het echt niet!

Dagverse ingrediënten en aangepast aan de seizoenen, wij zorgen gegarandeerd voor een heerlijke ervaring.

Ik wil meer informatie ontvangen!

Trouwen bij ZAAI?

De kas van Zaai Kweek en Eet is een unieke trouwlocatie. De industriële look gecombineerd met groene planten en een prachtig overdekt buitenterras is de perfecte plek voor jullie bruiloft. Trouwen bij ZAAI is de perfecte combinatie van een binnen- en buitenbruiloft. Geniet van de landelijke omgeving vlak onder de rook van Amsterdam!

Meer Trouwen bij ZAAI