Close Menu

Pubquiz

Bedrijfsuitje met pubquiz in Aalsmeer

Op zoek naar een pubquiz voor je personeelsfeest in Aalsmeer? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Van gezelschapsspelletjes gaat ons bloed altijd sneller stromen en na een avondje 30 Seconds eindig jij zeker ook steevast met een hoge bloeddruk op de bank? Wij worden altijd heel enthousiast van het delen van alle nutteloze algemene kennis die we in de loop der jaren vergaard hebben. Test daarom je kennis en strijd met je team voor die felbegeerde eerste plaats bij de gezelligste pubquiz van Aalsmeer. Voor diegene die het vrijgezellen feestje, personeelsfeestje of bedrijfsuitje moet organiseren. Of kom zomaar langs met vrienden op onze open avond!

Direct meer informatiePubquiz voor het personeel organiseren?

De groep wordt verdeeld in gelijke groepen en de pubquiz vragen volgen zich in rap tempo op. Herken de bekende Nederlander d.m.v. een jeugdfoto of gooi al je kennis in de strijd met collega's en vrienden tijdens de muziekronde! Een pubquiz ronde persionaliseren met vragen betreft het bedrijf is uiteraard ook een optie. Vele bedrijven gingen je al voor! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je geholpen wilt worden met het organiseren van je bedrijfsfeest!

Speel onze pubquiz met je team tijdens een personeelsfeest bij ZAAI Kweek & Eet in Aalsmeer!
 

Teamuitje op maat

Bekroon je met je team tot winnaar en ontvang een gepersionaliseerde beker die niet zal misstaan op jullie kantoor! Dit teamuitje gaat niet snel vergeten worden en zal gegarandeerd de boeken in gaan. Trouwens...wat voor feest je ook viert, wij contacten je graag betreft de overige mogelijkheden die er zijn waarbij ook maatwerk mogelijk is. Denk bijvoorbeeld ook aan Minute to Win it! Het nieuwste gezelligheidspel bij ZAAI!

Speel onze pubquiz met je team tijdens een personeelsfeest bij ZAAI Kweek & Eet in Aalsmeer!
 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en start het plannen van je teambuilding, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Direct meer informatie

* Velden met een * zijn verplicht