Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Trouwen & Feest

ZAAI, Kweek en Eet is gevestigd in een heuse kas in Aalsmeer! Deze plek hebben wij omgetoverd tot de perfecte trouwlocatie voor stellen die op zoek zijn naar een stoere bruiloft.

Neem contact op
  • Veel ervaring
    100+ evenementen per jaar

  • Unieke locatie
    Onder de rook van Amsterdam

  • Goede keuze
    100% service- en kwaliteitsgarantie

Helemaal hip, trouwen in een kas!

Oja…omdat een bruiloft op een warme zomerdag niet ideaal is hebben wij de kas voorzien van een dicht dak maar met behoud van de originele details van een kas. Trouwen in een kas is helemaal in opkomst, omdat het de ideale combinatie is van een binnen- en buitenbruiloft. De oude spanten en details van toen zorgen voor de industriële look die nooit verloren is gegaan. Daarnaast bieden wij een compleet overdekte buitenterras met buitenbar en open haard. Voor bruidsparen die het net even anders willen!

Voor het verzorgen van bruiloften bij ZAAI, Kweek & Eet hanteren wij een minimale omzetgarantie. Dit verschilt per aanvraag. Onze gehele locatie staat exclusief tot jullie beschikking!

Botanische bruiloft in Aalsmeer

Onze kas is een officiële trouwlocatie in Aalsmeer. Dat betekent dat de ceremonie gewoon bij ons kan worden gehouden en je niet tussen stadhuis en feestlocatie heen en weer hoeft. De locatie is in de buurt van Amsterdam, maar zonder alle drukte van de stad. Onze landelijke omgeving is niet alleen wonderschoon, het biedt ook nog eens voldoende ruimte en parkeergelegenheid voor al jullie gasten. Ook is er gelegenheid voor het bruidspaar om per boot aan te meren op hun bruiloft. 

Aankleding naar wens voor een unieke bruiloft

Dankzij de veelzijdigheid van de kas kunnen wij deze industriële omgeving aankleden zoals jij dat wilt. Gaan jullie voor een zachte, botanische uitstraling of juist die moderne, industriële look? Van traditioneel tot out-of-the-box, wij denken graag met jullie mee. Bij ZAAI, Kweek & Eet zullen we er alles aan doen om deze speciale dag tot leven te brengen. Het ontvangst van je gasten, de bloemen, de zitjes en het opvangen van de trouwambtenaar – wij nemen je de zorg van je bruiloft volledig uit handen.

Bruiloft catering in the house – Mobile Street Food

Het fijne aan de trouwlocatie van ZAAI, Kweek & Eet zijn de vele cateringopties voor je bruiloft. Natuurlijk kunnen we jou en je gasten in het restaurant voorzien van een heerlijk diner, maar ook kun je onze partner Mobile Street Food inschakelen. Dat maakt jullie trouwerij helemaal uniek! 

Mobile Street Food heeft een ruim assortiment aan foodtrucks, houtgestookte smokers, pizzaovens en andere heerlijkheden in een vintage aankleding. De setting die we creëren zorgen voor een ongedwongen festivalsfeer op jullie bruiloft, en je kunt zelf samenstellen welke food concepten je op je bruiloft wilt. Denk bij festival sfeer niet alleen aan “eten on the go”, Mobile Street Food serveert hun heerlijke gerechten ook aan tafel!

Ingericht met lange tafels, prikverlichting en houten wegwijspaaltjes komt onze locatie helemaal tot leven voor jullie bruiloft. De vele planten en ander groen maken het feest samen met de industriële, houten aankleding onvergetelijk. Gun jezelf een prachtige trouwdag in deze van top tot teen verzorgde trouw locatie in Aalsmeer. 

Meer informatie over de mogelijkheden?

Leuk! We denken graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op