Close Menu

Vergaderen in de kas

Op zoek naar een vergaderruimte of vergaderlocatie in Aalsmeer?

Wil je een conferentie of seminar organiseren en is je eigen pand daarvoor niet groot genoeg? Kom vergaderen in de kas in Aalsmeer! Een unieke vergaderlocatie waar jullie gegarandeerd inspiratie op zullen doen. De robuuste, industriële look gecombineerd met de groenrijke, landelijke omgeving doet wonderen voor het doorbreken van oude patronen en het bedenken van nieuwe, innovatieve oplossingen.
Direct meer informatie


Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Aalsmeer? ZAAI Kweek & Eet heeft de expertise voor iedere vergadering!


Voordelen van vergaderen in een kas

Vergaderen betekent tegenwoordig steeds vaker vastlopen. We praten, maar komen nergens. Dat komt deels omdat we telkens in dezelfde, ongeïnspireerde ruimte blijven zitten en daardoor alleen dezelfde, bestaande problemen en oplossingen zien. Door van locatie te veranderen, is de kans op out-of-the-box denken en nieuwe invalshoeken ineens veel groter. Je collega's benaderen elkaar op een andere manier, en de vergadering voelt veel gewichtiger. 

Daarnaast heeft onze kas een uniek voordeel: planten! Ze hebben een positief effect op de productiviteit. De aanwezigheid van planten in een vergaderruimte zorgt voor meer concentratie, verlaagt stress en verhoogt het tempo. De kleur groen heeft bovendien een rustgevende werking. De aanwezigheid ervan zorgt voor een harmonieuze, ontspannen sfeer. Vergaderen in de kas is dus op en top die creatieve boost die jouw bedrijf nodig heeft!

Direct de tarieven zien?

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Aalsmeer? ZAAI Kweek & Eet heeft de expertise voor iedere vergadering!
 

Steek nieuwe energie in je vergadering

De kas kan ingericht worden zoals jullie dat zelf willen, met elke gewenste combinatie van tafels en stoelen. Perfect voor een brainstorm, een vergadering, een lezing of seminar, die elk hun eigen opstelling vragen. Het is tevens een "dagje uit" voor je medewerkers of potentiële klanten, wat een goede band smeedt voor jullie werkrelaties. En dat neem je weer meer terug naar kantoor!

Na afloop kan er nog gedineerd of geluncht worden in ons restaurant Zaai Kweek en Eet met prachtig overdekt buitenterras! Wij schreven er al eens een nieuwsbericht over onze unieke vergaderlocatie voor als je alle voordelen nog wilt lezen!

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Aalsmeer? ZAAI Kweek & Eet heeft de expertise voor iedere vergadering!
 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en start het creatieve proces!

Direct meer informatie