Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Vergaderen & Events

Wil je een conferentie of seminar organiseren en is je eigen pand daarvoor niet groot genoeg? Kom vergaderen in de kas in Aalsmeer!

Neem contact op
 • Veel ervaring
  100+ evenementen per jaar

 • Unieke locatie
  Onder de rook van Amsterdam

 • Goede keuze
  100% service- en kwaliteitsgarantie

Op zoek naar een vergaderlocatie in Aalsmeer?

ZAAI, Kweek & Eet; een unieke vergaderlocatie waar jullie gegarandeerd inspiratie op zullen doen. De robuuste, industriële look gecombineerd met de groenrijke, landelijke omgeving doet wonderen voor het doorbreken van oude patronen en het bedenken van nieuwe, innovatieve oplossingen.

Wij verzorgen vergaderingen voor groepen vanaf 20 personen.

Voordelen van vergaderen in een kas

Vergaderen betekent tegenwoordig steeds vaker vastlopen. We praten, maar komen nergens. Dat komt deels omdat we telkens in dezelfde, ongeïnspireerde ruimte blijven zitten en daardoor alleen dezelfde, bestaande problemen en oplossingen zien. Door van locatie te veranderen, is de kans op out-of-the-box denken en nieuwe invalshoeken ineens veel groter. Je collega’s benaderen elkaar op een andere manier, en de vergadering voelt veel gewichtiger. 

Steek nieuwe energie in je vergadering

De kas kan ingericht worden zoals jullie dat zelf willen, met elke gewenste combinatie van tafels en stoelen. Perfect voor een brainstorm, een vergadering, een lezing of seminar, die elk hun eigen opstelling vragen. Het is tevens een “dagje uit” voor je medewerkers of potentiële klanten, wat een goede band smeedt voor jullie werkrelaties. En dat neem je weer meer terug naar kantoor!

Na afloop kan er nog gedineerd of geluncht worden in ons restaurant Zaai Kweek en Eet met prachtig overdekt buitenterras! Wij schreven er al eens een nieuwsbericht over onze unieke vergader locatie voor als je alle voordelen nog wilt lezen! 

Bedrijfs en product presentatie

Na maanden hard werken is het dan eindelijk zover. De introductie en presentatie van jouw product of merkpromotie staat voor de deur! Natuurlijk wil je dat de product presentatie goed georganiseerd is. Je product moet op spectaculaire wijze getoond worden aan de wereld en er mag niks aan het toeval overgelaten worden. Organiseer daarom jouw presentatie of vergadering bij ZAAI, Kweek & Eet en presenteer jouw product op unieke wijze!

Leukste locatie in Aalsmeer!

De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt bijvoorbeeld denken aan een BBQ contest, workshops of brainstormsessies. Een keer op een andere plek dan in de standaard grijze vergaderruimte of op saaie huurlocaties? Een unieke locatie waar jullie gegarandeerd in de spotlights zullen staan. De robuuste, industriële look gecombineerd met de groenrijke, landelijke omgeving doet wonderen en dé ideale plek om jouw product te te laten shinen! Check ons nieuwsbericht over waarom ook vergaderen in een kas zoveel voordelen heeft!

Waarom ZAAI, Kweek & Eet als locatie voor jouw presentatie?

 • Onder de rook van Amsterdam en Schiphol
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Mogelijkheid tot overnachting op loopafstand
 • Flexibel en meedenkend
 • Betaalbaar
 • Unieke locatie

Meer informatie over de mogelijkheden?

Leuk! We denken graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op