Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Zakelijk groepsdiner in aalsmeer

Bij ZAAI, Kweek & Eet kun je niet alleen vergaderen met zakenpartners of collega’s, je kunt ook zakelijk dineren met een groep! Verras klanten met een zakelijk diner of plan een diner in om je collega's te bedanken na afloop van een bedrijfsuitje!

1 januari 2024

Dineren met een groep bij ZAAI, Kweek & Eet!

Door de tijd te nemen voor je relaties versterkt jullie band. Plan bijvoorbeeld iets extra’s voor het hele team of laat waardering voor een zakenrelatie blijken met een zakelijk diner. Bij ZAAI, Kweek & Eet in een verbouwde kas zijn er veel verschillende mogelijkheden voor zo’n etentje. Denk bijvoorbeeld eens na over de volgende ideeën:

  • Vergaderen in de kas en aansluitend een gezonde lunch
  • (In) formeel dineren met zakenpartners na een brainstormsessie
  • Met al het personeel vergaderen en dineren in de kas
  • Een teambuilding uitje en daarna met het hele team dineren op ons overdekte terras met open haard
  • BBQ workshop na afloop van een seminar of lezing

Best BBQ dishes

Zit jouw bedrijf in Amsterdam of Haarlem? Trek je even terug uit de hectiek van de drukke stad en kom dineren bij ZAAI, Kweek & Eet in Aalsmeer. Er zijn voldoende parkeerplekken en je kunt ons gemakkelijk met de auto bereiken. Door de rustige omgeving kunnen jullie in alle kalmte overleggen en genieten van heerlijke gerechten. Deze worden bereid met verse, onbespoten groenten die in de kas zijn verbouwd. Wij staan bekend om onze uitstekende vleesgerechten, zoals de Black Angus burger en de roasted Ocean Beef brisket. Toch is vlees lang niet het enige dat we bereiden op de barbecue, de geroosterde XXL gamba’s zijn ook een aanrader! Iedereen is welkom bij ZAAI, Kweek en Eet!

Vergaderen in een kas

Naast zakelijk dineren, kun je ook vergaderen in een kas bij ZAAI. Op deze unieke locatie zul je gegarandeerd inspiratie opdoen, waardoor je op betere en originelere ideeën komt. Er zijn verschillende werk- en time-outplekken, waardoor jullie hard kunnen werken maar ook af en toe kunnen uitrusten. Vergaderen op een andere plek dan het kantoor is verfrissend en de aanwezigheid van de vele planten heeft een positief effect op de productiviteit. Zo zorg je voor een ontspannen sfeer die de relatie van de aanwezigen versterkt. Op die manier verbetert de samenwerking niet alleen op de locatie zelf, maar hebben jullie er op kantoor ook nog profijt van. Maak indruk op personeel, collega’s of (potentiële) zakenpartners en klanten door zakelijk te dineren bij ZAAI, Kweek & Eet!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Leuk! We denken graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op